ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 2 August 2015

Επιτυχία! Θα σταματήσουν οι ζωοθυσίες στην γιορτή Gadhimai στο Νεπάλ.

     Κάθε 5 χρόνια πραγματοποιείται στο Νεπάλ μία γιορτή στο όνομα της ινδής θεάς Gadhimai, στην οποία θυσιάζονται με βάρβαρο τρόπο εκατοντάδες χιλιάδες ζώα, κυρίως βουβάλια, αλλά και κατσίκες, κόκορες κ.λ.π. 
     Τα τελευταία χρόνια οι Φιλοζωικές Οργανώσεις μέσω του διαδυκτίου κυρίως έκαναν παγκοσμίως γνωστό το βάρβαρο έθιμο με φωτογραφίες και βίντεο που προκαλούν σοκ και ετοίμασαν επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο, τις οποίες υπέγραψαν και έστειλαν εκατοντάδες χιλιάδες φιλόζωοι από όλον τον κόσμο. Αποτέλεσμα ήταν ο εκπρόσωπος του Ναού της Gadhimai να ανακοινώσει, ότι το έθιμο είναι καιρός να σταματήσει, διότι δεν ταιριάζει στην ινδουιστική θρησκεία, της οποίας βασικός κανόνας είναι η μη βία (ahimsa).
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με στιγμιότυπο από το έθιμο και δες σχετικές λεπτομέρειες και ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του Γερμανικού τμήματος της παγκόσμιας οργάνωσης Animal Equality, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αγώνα κατά του βάρβαρου αυτού εθίμου. Στην ιστοσελίδα της οργάνωσης θα δεις και άλλες δραστηριότητες κατά της βαρβαρότητας προς τα ζώα, στις οποίες μπορείς να λάβεις μέρος: