ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 6 March 2016

Κέντρο θεραπείας παιδιών με την βοήθεια πρώην αδέσποτων σκύλων!

H Φιλοζωική Oργάνωση "Vier Pfoten" (= Τέσσερις Πατούσες) δημιούργησε ένα Κέντρο Θεραπείας για την υποστήριξη παιδιών με ειδικές ανάγκες στο Βουκουρέστι στην Ρουμανία. 
Στην θεραπεία των παιδιών βοηθούν σκυλιά, τα οποία στο παρελθόν ήταν αδέσποτα. Τα σκυλιά βοηθούν στην δημιουργία αυτοπεποίθησης στα παιδιά, τα οποία κατά την διάρκεια της θεραπείας ταΐζουν και "αμοίβουν" τα σκυλιά.
Στην θεραπεία παρευρίσκεται ένας Φυσιοθεραπευτής και ένας οδηγός για τον σκύλο.
Το κέντρο λειτουργεί δωρεάν για τα παιδιά, καθώς υποστηρίζεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών της Οργάνωσης. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Vier Pfoten":