ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 18 March 2016

Βαρβαρότητα για την μόδα..... τσάντες από δέρμα στρουθοκάμηλου....

Η Φιλοζωική Οργάνωση PETA.org δημοσίευσε βίντεος με την βαρβαρότητα των σφαγείων στρουθοκάμηλου στην Νότιο Αφρική.
Τα γλυκύτατα αυτά ζώα υποφέρουν, για να γίνουν.... τσάντες. Μεταφέρονται όπως - όπως στο σφαγείο, όπου σφάζονται μπροστά στα μάτια των άλλων στρουθοκάμηλων. Τα ζώα βλέπουν τον φρικτό θάνατο των γνωστών τους (διότι, όσο και εάν δεν θέλουν να το πιστέψουν κάποιοι άνθρωποι, και μεταξύ των ζώων υπάρχουν φιλίες!) γνωρίζοντας, ότι έρχεται η σειρά τους....
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην εικόνα με την πεσμένη στρουθοκάμηλο στον διάδρομο του σφαγείου και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης PETA.org. Εάν θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσει αυτή η βαρβαρότητα, στείλε την έτοιμη επιστολή της Οργάνωσης προς την εταιρεία που εμπορεύεται το δέρμα στρουθοκάμηλου: