ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 30 December 2014

Αθήνα: Διαμαρτυρία κατά της κατανάλωσης κρέατος!

     Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία κατά της κατανάλωσης κρέατος στο κέντρο της Αθήνας με μεγάλη επιτυχία από το πολύ δυναμικό και δραστήριο ελληνικό παράρτημα της οργάνωσης 269life !! 
     Eάν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με την διαμαρτυρία, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:


     Το σύνθημα της εκδήλωσης ήταν "ΗΜΕΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ - ΗΜΕΡΕΣ ΣΦΑΓΗΣ" και αντίστοιχη διαμαρτυρία προηγήθηκε και το προηγούμενο Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2014. Εάν θέλεις να δεις φωτογραφίες της διαμαρτυρίας του προηγούμενου Σαββάτου, κάνε "κλικ" εδώ: 
     Εάν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες για το προσεχές πρόγραμμα δραστηριοτήτων της οργάνωσης, μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω facebook με μέλη του ελληνικού τμήματος κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία: 


     Επίσης, εάν θέλεις, μπορείς να κάνεις "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και να διαβάσεις σχετικό άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην ΖΟΥΓΚΛΑ σχετικά με την διαμαρτυρία του Σαββάτου:


     Στην διαμαρτυρία είμασταν και εμείς (eretria-vegans) και ευχαριστούμε πολύ την καταπληκτική ομάδα 269life, που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση κατά της βίας και του φασισμού απέναντι στα άλλα είδη!