ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 26 June 2015

Οι "καθαρές", δηλαδή οι οικολογικές, μορφές ενέργειας κερδίζουν έδαφος σε όλον τον κόσμο.

     Μέσα στα πλαίσια της Aειφόρου Aνάπτυξης (δηλαδή της "πράσινης" ή οικολογικής ανάπτυξης) για την αντιμετώπιση του Φαινομένου του Θερμοκηπίου και της Κλιματικής Αλλαγής, είναι η παγκόσμια στροφή προς τις Εναλλακτικές Μορφές  Ενέργειας, και κυρίως προς την Ηλιακή και την Αιολική Ενέργεια. 
     Η Ελλάδα με την ηλιοφάνειά της έχει το κατάλληλο κλίμα και θα μπορούσε να παράγει τόση "καθαρή" ενέργεια, ώστε να εξάγει και να πωλεί και στο εξωτερικό, με παράλληλη δημιουργία πολλών θέσεων εργασίας στον τομέα των Εναλλακτικών Μορφών Ενέργειας. 
     Μία πολύ καλή ιδέα είναι η παράλληλη λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου και πάρκινγκ αυτοκινήτων, όπως το πάρκινγκ της φωτογραφίας σε βιομηχανική μονάδα στην Σικελία, όπου τα αυτοκίνητα παρκάρουν κάτω από τα φωτοβολταϊκά, τα οποία παράλληλα λειτουργούν ως υπόστεγο. Εάν θέλεις περισσότερη ενημέρωση για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και γενικά για την Αειφόρο Ανάπτυξη, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα www.4green.gr: