Monday 7 September 2015

Πες ΟΧΙ στο βάρβαρο ισπανικό σαδιστικό έθιμο "toro de la vega"

     Στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 στην Tortesillas της Ισπανίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί το ετήσιο σαδιστικό έθιμο "toro de la vega" παρά τις αντιδράσεις των Φιλοζωικών Οργανώσεων, οι οποίες χρόνο με τον χρόνο γίνονται πιο δυνατές! 
     Το σαδιστικό έθιμο έχει ως εξής: ένας ταύρος απελευθερώνεται και κάποιοι "άνθρωποι" τον κυνηγούν έφιπποι κτυπώντας τον με κοντάρια, μέχρι το δύστυχο ζώο απελπισμένο, φοβισμένο και γεμάτο πληγές να πέσει στο έδαφος και ένας από τους κυνηγούς του να του δώσει ανελέητα το τελικό θανατηφόρο κτύπημα στον αυχένα με .... κάποιο μυτερό εργαλείο.....
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες σχετικές πληροφορίες για το έθιμο και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας που ετοίμασε το ισπανικό φιλοζωικό κόμμα PACMA:


     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με στιγμιότυπο του εθίμου στο παρελθόν και δες στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "S.O.S. galgos" βίντεο από το σαδιστικό έθιμο, τις εξελίξεις με τις αντιδράσεις και τις διαμαρτυρίες Φιλοζωικών Οργανώσεων για την κατάργησή του, καθώς και προτάσεις για την αντικατάσταση του "παιγνιδιού" της δολοφονίας του ταύρου με εκδηλώσεις όπως μουσικές συναυλίες, κ.λ.π.


     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και στείλε προς τους ισπανούς πολιτικούς την επιστολή διαμαρτυρίας που ετοίμασε η Οργάνωση Human Society International:


     Eπίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και στείλε προς τον Δήμαρχο της περιοχής την επιστολή διαμαρτυρίας που ετοίμασε η Οργάνωση ΡΕΤΑ: