ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 20 December 2015

Μερικά ευχάριστα νέα.

Το 2015 κλείνει με πολλές επιτυχίες σε θέματα που αφορούν τα Δικαιώματα των Ζώων, την Προστασία της Φύσης, επομένως και του ανθρώπου.
Με αγώνες Φιλοζωικών Οργανώσεων και με χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας φιλόζωων από όλον τον κόσμο καθημερινά προς κάθε υπεύθυνο γίνονται τεράστια βήματα. 
Το ένα πειραματικό εργαστήριο μετά το άλλο σταματούν τα εγκληματικά πειράματα επάνω σε ζώα, οι Ζωολογικοί Κήποι με τα στενά κλουβιά-μαρτυρικές φυλακές και η χρήση ζώων σε τσίρκο καταργούνται και τα ζώα μεταφέρονται πίσω στην πατρίδα τους ή σε ευρύχωρα καταφύγια, σε ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, όπως τους αξίζει!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες στην ιστοσελίδα της Aμερικανικής Οργάνωσης κατά των Πειραμάτων σε Ζώα "American Anti-Vivisection Society"  την λίστα με μερικά μόνον από τα καταφύγια που φιλοξενούν ζώα που γλύτωσαν από φρικτά μαρτύρια:


Στην Νέα Ζηλανδία καταργούνται τα στενά μαρτυρικά κλουβιά, στα οποία τα γουρούνια περνούν όλην την μικρή ζωή τους ακινητοποιημένα μέχρι να οδηγηθούν σε κάποιο σφαγείο.... Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης SAFE, η οποία είναι μία από τις Οργανώσεις που εδώ και χρόνια αγωνίζεται για τα Δικαιώματα των Ζώων με αποκορύφωμα ένα βίντεο με το μαρτύριο των γουρουνιών, το οποίο έβγαλε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες εβδομάδες:


Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα που απεικονίζει γουρούνι να πυροβολείται στο πρόσωπο και στην συνέχεια να γίνονται πειράματα στο σώμα του σε πειραματικό εργαστήριο ιατρικής του αμερικανικού στρατού και δες στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης PETA.org σχετικό άρθρο με τις θετικές εξελίξεις σε αυτό το μαρτύριο των ζώων: