Saturday 17 December 2016

Μία ακόμη επιτυχία των φιλόζωων κατά της βιομηχανίας κρέατος σκύλων!...

Εδώ και πολλά χρόνια γίνονται αγώνες φιλόζωων από όλον τον κόσμο, ώστε να καταργηθεί η κατανάλωση κρέατος από σκύλους και γάτες σε Ασιατικές χώρες.
Γίνονται πολλές διαμαρτυρίες από φιλόζωους στις χώρες αυτές και χιλιάδες επιστολές προς ΚΑΘΕ υπεύθυνο (Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Πρέσβεις, Δημάρχους, Δημάρχους "αδελφών πόλεων" σε όλον τον κόσμο, Εμπορικούς Συλλόγους κ.λ.π.) στέλνονται καθημερινά.
Οι κινητοποιήσεις των φιλόζωων παγκοσμίως σιγά-σιγά αλλάζουν πολλά!
Η Οργάνωση Φιλόζωων "KOREAN DOGS" δημοσίευσε, ότι έγινε άλλο ένα βήμα κατά της βασανιστικής κράτησης και της βίαιης σφαγής σκύλων για το κρέας τους. Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της πόλης Seongnam στο Νότιο Βιετνάμ, δήλωσαν, ότι θα αποσύρουν το κρέας σκύλων από την Moran Market, η οποία είναι η μεγαλύτερη αγορά, που μεταξύ άλλων εμπορεύεται κρέας σκύλων. 
Μεταξύ των προμηθευτών της Moran Market είναι και εικοσιδύο (22) έμποροι κρέατος από σκυλιά...
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Κorean Dogs":


Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα σκυλιά κρατούνται σε άθλιες συνθήκες, κάθε σκύλος σφάζεται μπροστά στα μάτια των άλλων, που ξέρουν πολύ καλά τί συμβαίνει εκείνη την ώρα και ότι θα έλθει και η σειρά τους, σε πολλές περιπτώσεις γδέρνονται ζωντανά και υπάρχει μάλιστα συνταγή, που βράζονται ζωντανά!...
Στην ιστοσελίδα της "Korean Dogs" θα βρεις πολλές έτοιμες επιστολές προς κάθε υπεύθυνο, τις οποίες μπορείς να στείλεις και εσύ, εάν θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσει αυτό το άδικο μαρτύριο των σκυλιών, μόνον και μόνον για να γίνουν "μεζές".