ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 31 May 2017

"Πράσινη" ενέργεια - Πρόγραμμα Τήλος - Ψήφισε την Τήλο!

Εφέτος, στον ετήσιο διαγωνισμό κοινού του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (EUSEW), λαμβάνουν μέρος εννέα υποψήφια προγράμματα. Ανάμεσά τους είναι και το Πρόγραμμα "Τήλος", το οποίο έχει ως στόχο να τροφοδοτείται η Τήλος μόνον από "καθαρές", οικολογικές πηγές ενέργειας, όπως ο ήλιος και ο αέρας!
Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η Οργάνωση WWF - Ελλάς.
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, ή εάν θέλεις να ψηφίσεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με την πανέμορφη Τήλο, επισκέψου την ιστοσελίδα του προγράμματος Τήλος και ψήφισε: 


Δυστυχώς και στην Τήλο υπάρχει το πρόβλημα της ερημοποίησης της Γης, όπως σχεδόν σε όλα τα Ελληνικά νησιά, αλλά και στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Αιτία όπως πάντα είναι οι πυρκαγιές και η ατελείωτη υπερβόσκηση.....