ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 9 March 2018

Παρατηρητήριο Περιβαλλοντικού Εγκλήματος!

Η αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού παγκοσμίως παράλληλα με την αντι-οικολογική συμπεριφορά της πλειοψηφίας των ανθρώπων οδήγησαν τον πανέμορφο Πλανήτη Γη στα πρόθυρα της οικολογικής καταστροφής: για παράδειγμα Κλιματική Αλλαγή, καταστροφή των βιοτόπων των άλλων ειδών σε ξηρά και σε θάλασσα, η εξαφάνιση κάποιων ζωικών και φυτικών ειδών κ.λ.π.
Σήμερα η πάταξη του Οικολογικού Εγκλήματος είναι αναγκαία όσο ποτέ!
Ο σχεδιασμός του Πανευρωπαϊκού Δικτύου Προστατευόμενων Περιοχών NATURA 2000 ήταν ένα απαραίτητο πρώτο βήμα για την προστασία της φύσης. Αλλά αυτό δεν φθάνει. Κάποιος πρέπει να σταματήσει τους παραβάτες. Δεν φθάνει η ύπαρξη Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας στα χαρτιά. Οι Νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται και στην πράξη! Έτσι δημιουργήθηκαν τα Παρατηρητήρια Περιβαλλοντικών Εγκλημάτων του πενταετούς προγράμματος Life Natura THEMIS , που λειτουργούν στα πλαίσια του Προγράμματος NATURA 2000 για την πάταξη του Περιβαλλοντικού Εγκλήματος.
Το πρόγραμμα εφαρμόζεται στην Κρήτη και ελπίζουμε σύντομα να επεκταθεί σε όλην την Ελλάδα. 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την φύση στερώντας από όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους το δικαίωμα να την απολαμβάνουν υγιή!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τους σκοπούς του προγράμματος, την διεξαγωγή του, τους συμμετέχοντες κ.λ.π., κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα Life Natura THEMIS: