ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 29 June 2018

Vegan παγωτό και Vegan "τυρί φέτα" !

Η Algida πρόσθεσε στην σειρά παγωτών Cornetto ένα Vegan Cornetto, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 στην Αγγλία και πλέον διατίθεται σχεδόν σε όλην την Ευρώπη συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας βέβαια!  Θα το βρεις σε σούπερ-μάρκετ, σε καφετέριες, σε μαγαζιά που έχουν παγωτά Algida Cornetto κ.λ.π.
Θα το βρεις και στην Ερέτρια! Για παράδειγμα στο My Market με περίπου 6,5 ευρώ η συσκευασία με τέσσερα νοστιμότατα παγωτά χωνάκια!


Επίσης, ένα ακόμη πολύ καλό προϊόν της εταιρείας Viofast κυκλοφορεί πλέον σχεδόν σε όλην την Ελλάδα! Πρόκειται για το Vegan "τυρί φέτα" και μάλιστα με Βιταμίνη Β 12!
Θα το βρεις και στην Χαλκίδα στα υπερκαταστήματα Σκλαβενίτης με περίπου 10,50 ευρώ το κιλό.
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή για τα υπόλοιπα vegan προϊόντα της Viofast, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την σχετική ιστοσελίδα της εταιρείας: