Saturday 13 October 2018

End the Cage Age!

Η Οργάνωση Compassion in world farming είναι μία από τις φιλοζωικές οργανώσεις που αγωνίζονται δυναμικά για τα Δικαιώματα των Ζώων. 
Μέσω της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών παρουσίασε την νέα εκστρατεία με τον τίτλο End the Cage Age (Τέλος στα Κλουβιά) στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα την 12η Οκτωβρίου 2018 το απόγευμα. 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, έκαναν χαιρετισμό και έλαβαν θέση ενάντια στην χρήση των κλουβιών ο Ευρωβουλευτής, κος Στέλιος Κούλογλου, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κος Γιώργος Δημαράς, η Πρόεδρος της Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής κα Κατερίνα Ιγγλέζη, οι Βουλευτές κ.κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Νίκος Μανιός και Γιάννης Τσιρώνης, ο Γερμανός Ευρωβουλευτής Stefan Eck κ.ά.
Την παρουσίαση της Ευρωπαϊκής Πρωτοβουλίας Πολιτών έκανε η κα Όλγα Κήκου, Διευθύντρια της Οργάνωσης Compassion in World Farming με παράλληλη προβολή διαφανειών και προβολή του σύντομου και πολύ δυναμικού σποτ της εκστρατείας "Τέλος στα Κλουβιά", ενώ μοιράστηκαν και φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό.
Επίσης συμμετείχαν Φιλοζωικές Οργανώσεις από όλην την Ελλάδα!


Η εκστρατεία έχει σκοπό να συγκεντρωθούν 1.000.000 υπογραφές από όλην την Ευρώπη! Στην Ελλάδα αντιστοιχούν περίπου 16.000.
Υπογραφές συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση, αλλά εάν θέλεις να βοηθήσεις και εσύ στην εκστρατεία, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και στείλε την υπογραφή σου, στην ιστοσελίδα της Compassion in World Farming :