Sunday 14 January 2024

Veganuary (vegan Ιανουάριος) με δέκα χρόνια αυξάνουσας επιτυχίας!

 Για δέκατη χρονιά vegan Ιανουάριος (Veganuary)
Πρόκειται για μία επιτυχημένη δράση, η οποία ξεκίνησε από την Αγγλία και μέσα σε λίγα χρόνια εξαπλώθηκε σε όλον τον κόσμο. 
Veganuary καλεί πολίτες, επιχειρήσεις και ανθρώπους από κάθε κοινωνικό, επαγγελματικό και πολιτικό τομέα, να συμμετέχουν στον vegan Ιανουάριο, είτε ατομικά, δοκιμάζοντας να ζήσουν για έναν μήνα τον vegan τρόπο ζωής, είτε ως επιχείρηση, προσφέροντας περισσότερα vegan προϊόντα και επιλογές στους καταναλωτές τους.
Κάθε χρόνο παγκοσμίως αυξάνονται οι επιχειρήσεις από κάθε τομέα που συμμετέχουν στον Veganuary, όπως αλυσίδες σούπερ - μάρκετ, εστιατόρια, καφετέριες, ζαχαροπλαστεία, αεροπορικές εταιρείες, ποδοσφαιρικές ομάδες κ.λπ. προσφέροντας περισσότερες vegan επιλογές στους επισκέπτες τους.
Eαν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες την πολύ ωραία συνέντευξη στην Ναυτεμπορική tv, στην οποία με αφορμή τον Veganuary 2024 είναι συνομιλητής ο vegan chef μαγειρικής και καθηγητής της vegan μαγειρικής Νίκος Γαϊτάνος, ο οποίος την στιγμή της συνέντευξης βρίσκεται στην νέα του επιχείρηση vegan Handwich Athens (οδός Τζωρτζ) στα Εξάρχεια: