ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 21 February 2015

Εκδήλωση με θέμα "Άνθρωποι - Ζώα - Περιβάλλον" στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.

     Την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου η Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης διοργάνωσε πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα "Άνθρωποι - Ζώα - Περιβάλλον" στην Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης. 
     Προβλήθηκαν οι ταινίες "What animals are thinking" ( = τί σκέπτονται τα ζώα) και "The Spermwhales of Greece - Life in the trenches" ( = Οι Φυσητήρες της Ελλάδας - Ζώντας κατά μήκος της τάφρου).
     Aκολούθησε ομιλία με εισηγητές την Πολιτικό Μηχανικό κα Βικτωρία Κατρή, τον  Καρδιολόγο κο Γιώργο Χαριτάκη, την εκπρόσωπο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης κα Φαίη Λιάρα και τον Διευθυντή του Ινστιτούτου Κητολογικών Ερευνών κο Αλέξανδρο Φραντζή.
     Εάν θέλεις να δεις αναλυτικότερα το πρόγραμμα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:     Ο Καρδιολόγος κος Γιώργος Χαριτάκης μίλησε για το θέμα των Πειραμάτων επάνω σε Ζώα. Είναι αγωνιστής κατά των Πειραμάτων επάνω σε Ζώα ήδη από την δεκαετία του 80΄, συγγραφέας του Βιβλίου "Πειράματα στα Ζώα; ΟΧΙ ευχαριστώ!" (έκδοση 2004), αγωνιστής υπέρ των ζώων και της οικολογίας, υπέρ της φυτοφαγίας, υπέρ της οικολογικής ιατρικής και Ιδρυτής της Επιτροπής Ιατρών για Υπεύθυνη Ιατρική.