ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 10 February 2015

Hμερίδα για την Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική στην Αθήνα.

     Το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε ημερίδα για το τόσο σημαντικό θέμα της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής, το οποίο, όπως και κάθε άλλο θέμα που αφορά την προστασία της φύσης και του πολίτη, κατά έναν παράδοξο τρόπο, περνάει στα "πολύ ψιλά γράμματα" στην Ελλάδα......
     Η ημερίδα έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Έκθεσης Ανακαίνισης Ξενοδοχείων & Τουριστικών Καταλυμάτων και το θέμα της ήταν: "Ημερίδα για την Ενεργειακή και Βιοκλιματική Ανακαίνιση Ξενοδοχείων".
     ΟΜΙΛΗΤΕΣ :
18,00 Μ.Μ. : Ηλίας Γεωρ. Κωστάζος , Dr. Μηχανολόγος Μηχανικός Ναυπηγός ,Σύμβουλος Ακουστικής Πρόεδρος και Δ/νων σύμβουλος των εταιρείων ISELCO HELLAS ΕΠΕ και ΗΧΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ, μέλος Σ.ΟΛ.ΑΡ. .
"Συγχρονες ηχομονωτικές μελέτες και κατασκευές και οικολογικά- βιολογικά ηχομονωτικά υλικά προηγμένης τεχνολογίας για ξενοδοχεία και κατοικίες με ταυτόχρονη διαπνοή και εξοικονόμηση ενέργεια άνω του 80 %."
18,30 Μ.Μ.: Κώστας Στεφ. Τσίπηρας, μηχανικός βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής- δρ. χωροταξίας, www.tsipiras.gr, ιδρυτής ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ.
<< Η ενεργειακή και βιοκλιματική ανακαίνιση ξενοδοχειακών μονάδων : από την εξοικονόμηση ενέργειας, στην χρησιμοποίηση οικολογικών υλικών >>. Παραδείγματα εφαρμογής, του αρχιτεκτονικού γραφείου Κ.ΣΤ.ΤΣΙΠΗΡΑΣ, και Συνεργάτες, με παράλληλη προβολή ταινιών , και εικόνων.
     Eάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για την οικολογική δόμηση, κάνε "κλικ" στην φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα του Συλλόγου για την Ολιστική Αρχιτεκτονική / www.s-ol-ar.gr :