ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 15 February 2015

Μεγάλος αριθμός vegan προϊόντων στην ετήσια έκθεση βιολογικών προϊόντων στην Νυρεμβέργη: Biofach 2015!

      Στην Νυρεμβέργη στην Γερμανία από τις 11 μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια έκθεση βιολογικών προϊόντων BIOFACH 2015 με πολύ μεγάλη επιτυχία! 
     Η αίθουσα 6 της έκθεσης ήταν αφιερωμένη στα vegan προϊόντα, συμμετείχαν γύρω στους 100 εκθέτες και προσέλκυσε μεγάλο αριθμό επισκεπτών! Πράγμα καθόλου παράξενο, εάν σκεφθεί κάποιος, ότι ο αριθμός των vegans στην Γερμανία σήμερα ανέρχεται στους 900.000!..
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα BIOFACH 2015:


     Στην Γερμανία, όπως και σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες, τα προϊόντα βιολογικής γεωργίας αφθονούν και οι τιμές είναι σχεδόν στο επίπεδο των τιμών των συμβατικών προϊόντων. Εμείς εδώ στην Ελλάδα με το υπέροχο κλίμα, όπου ευδοκιμούν σχεδόν τα πάντα, πώς είναι δυνατόν να είμαστε τόσο καθυστερημένοι σε τόσο σημαντικά πράγματα για την υγεία και για τον πλανήτη μας; 
     Και μάλιστα σε μία εποχή οικονομικής κρίσης, όπως τώρα, η οικολογική γεωργία θα ήταν μία καλή λύση για πάρα πολλούς πολίτες! Γιατί δεν βοηθούν οι αρμόδιοι ώστε να αναπτυχθεί ο τομέας αυτός στην Ελλάδα;