ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 21 April 2015

Ο ηθοποιός Joacquin Phoenix παρουσιάζει το μαρτύριο των σκύλων στην Κίνα....

     Ο ηθοποιός Joacquin Phoenix, γνωστός από τις ταινίες "Ο μονομάχος" ( the gladiator ), "Το σκοτεινό χωριό" ( the village ), κ.λ.π., είναι vegan και γνωστός μαχητής για τα δικαιώματα των ζώων. Αυτήν την φορά παρουσιάζει ένα βίντεο γυρισμένο για την Παγκόσμια Οργάνωση Peta.org ( People for the Ethical Treatment of Animals), ενάντια στα δερμάτινα προϊόντα. Τα περισσότερα προέρχονται από την Κίνα, όπου ο Νόμος ΔΕΝ προστατεύει τα ζώα!
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με τον σκύλο προς... σφαγήν, επισκέψου το γερμανικό τμήμα της νεολαίας της Οργάνωσης Peta 2, διάβασε σχετικό άρθρο και δες το βίντεο με την βάρβαρη σφαγή σκύλων για το δέρμα τους...... 


     Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθημερινά στέλνονται χιλιάδες επιστολές διαμαρτυρίας μέσω του διαδικτύου από ζωόφιλους και από Οργανώσεις για τα Δικαιώματα των Ζώων προς κάθε υπεύθυνο, για να σταματήσει αυτό το αίσχος!