ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 25 September 2016

Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που θέλουν να πιστεύουν, ότι τα ζώα δεν έχουν συναισθήματα;...

Η ακόλουθη εικόνα, συγκίνησε 12 εκατομμύρια Κινέζους θεατές. Πρόκειται ... "απλώς" για τον χωρισμό δύο χηνών την ώρα που το θηλυκό οδηγείται προς σφαγή. Το αρσενικό, φωνάζοντας σπαρακτικά (στην πραγματικότητα κλαίγοντας), δεν άφησε μέχρι την τελευταία στιγμή το θηλυκό, με το οποίο ήταν αχώριστο ζευγάρι για πολλά χρόνια.
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το άρθρο, καθώς και φωτογραφίες, στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Peta 2":


Κάποιοι ακούγοντας την είδηση θα πουν:  "Εδώ χάνονται άνθρωποι. Τις χήνες θα κοιτάξουμε τώρα;" ή το γνωστό "Ωχ, μωρέ αδελφέ, τόσα προβλήματα έχουμε...." και πολλά παρόμοια. 
Όμως όλα είναι αλληλένδετα: η εγωιστική και αδιάφορη συμπεριφορά μας απέναντι στον πόνο των άλλων ειδών είναι το αποτέλεσμα του εγωιστικού και αδιάφορου χαρακτήρα μας! Και αυτός ο εγωιστικός και αδιάφορος χαρακτήρας μας δημιουργεί τα προβλήματα και ανάμεσα στους ανθρώπους!