ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 18 March 2017

Είναι Άνοιξη! Ευκαιρία να μετατρέψουμε τις γκρίζες πόλεις σε χρωματιστούς κήπους!

Πόσο πιο όμορφες θα ήταν οι πόλεις μας, εάν ο κάθε ένας από εμάς απλώς φύτευε φυτά στον χώρο που διαθέτει!
Εάν ο κάθε ένας από εμάς απλώς γεμίσει με φυτά τον κήπο του, την βεράντα του, το μπαλκόνι του, ή έστω τον χώρο μπροστά στα παράθυρά του, θα μετατρέψουμε τις γκρίζες πόλεις σε πράσινους και χρωματιστούς κήπους. 
Πολλοί κάτοικοι χωριών και πόλεων το κάνουν. Χρειάζεται όμως η συμμετοχή όλων!
Και είναι σημαντικό να προτιμάμε να αγοράζουμε φυτά (ή να φτιάχνουμε μόνοι μας φυτά από μοσχεύματα άλλων φυτών) που υπάρχουν στην Ελληνική φύση.
Είναι στο δικό μας χέρι, να μετατρέψουμε την πόλη από έναν γκρι και καταθλιπτικό τόπο, σε έναν μεγάλο ευχάριστο κήπο!
Στην Κίνα ανέλαβε ένας Ιταλός αρχιτέκτονας να κατασκευάσει ένα "όρθιο δάσος"! 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και διάβασε το πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο άρθρο στην ιστοσελίδα "4 green":


Η Αlcea είναι γνωστή σε όλους ως Δενδρομολόχα. Επειδή όμως φυτρώνει στις άκρες του δρόμου από μόνη της, πολλοί δεν εκτιμούν την αξία της. Είναι ένα πανέμορφο φυτό που δεν χρειάζεται καθόλου φροντίδα. Ανθίζει την Άνοιξη και εμφανίζεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από λευκό, ρόζ, μέχρι και βαθύ μπορντό..