ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 8 November 2017

"MERAKI Cafe - στην στοά" στον Βόλο.

Στον Βόλο, κοντά στο λιμάνι (οδός Παύλου Μελά) υπάρχει το "Meraki Cafe στην στοά"!
Ένα καφενείο, το οποίο εκτός από υπέροχο καφέ vegan cappuccino προσφέρει και πολύ ωραία σνακ, πλούσια vegan σάντουιτς και γευστικότατα vegan γλυκά, όπως για παράδειγμα μπακλαβά με σιρόπι αγαύης και 100 % φυτική nutela!


Με πραγματική αγάπη για την δουλειά του και ενθουσιασμό, ο ιδιοκτήτης, που είναι και ο ίδιος vegan, μας είπε: "Δεν θέλω να πιέσω κανέναν να γίνει βίγκαν. Το μόνο που θέλω, είναι να μάθει ο κόσμος, να δει, τί είναι η βίγκαν κουζίνα! Τί θα πει βίγκαν τρόπος ζωής!
Πρόκειται για ένα όραμα να δημιουργηθούν χώροι που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας προϊόντα σε χαμηλή τιμή, με περισσότερη έμφαση στην vegan street food κουζίνα, με καινοτομίες όπως οικολογικές συσκευασίες, διανομή προϊόντων αποκλειστικά με το ποδήλατο και με γνώμονα την αλληλεγγύη, ώστε να μην λείπουν από κανέναν στις δύσκολες ημέρες που ζούμε, βασικά αγαθά. Επίσης δίνουμε την δυνατότητα να δοκιμάσουν όλοι και να προτιμήσουν ίσως την βίγκαν κουζίνα, καθώς τα προσφέρουμε όλα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές και να διαπιστώσει ο καταναλωτής, πώς για να είναι νόστιμο ένα φαγητό, δεν χρειάζεται να περιέχει ζωικές πρώτες ύλες. 
Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμά μας και να μην αποτελούν τα βίγκαν προϊόντα είδος πολυτελείας!"
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα "Meraki Cafe στην στοά" στο facebook: