ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 29 April 2018

Θέλουμε περισσότερους ποδηλατόδρομους στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα έχει κατάλληλο κλίμα για ποδηλασία και έναν διαρκώς αυξάνοντα αριθμό ποδηλατών, αλλά έχει μείνει πολύ πίσω στην χάραξη ποδηλατοδρόμων.
Χρειαζόμαστε ποδηλατοδρόμους και σεβασμό προς τους ποδηλάτες!
Ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση είναι η Γερμανία!


Στην φωτογραφία απεικονίζεται μία πολλαπλή πινακίδα για τους ποδηλάτες στο Mainz. 
Το δίκτυο των ποδηλατοδρόμων επεκτείνεται προς τις γειτονικές πόλεις και σηματοδοτούνται οι Ευρωπαϊκοί ποδηλατοδρόμοι.


Σεβασμός προς τους ποδηλάτες! 
H oργάνωση και η αστυνόμευση, ώστε να προστατεύονται οι ποδηλάτες και οι ποδηλατοδρόμοι είναι άκρως απαραίτητα στοιχεία, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Οικολογικού Τουρισμού και του Ποδηλατικού Τουρισμού στην Ελλάδα. 
Πολλοί Τουρίστες, που θέλουν να ταξιδέψουν με το ποδήλατο, προτιμούν χώρες που διαθέτουν οργανωμένο δίκτυο ποδηλατοδρόμων! Η έλλειψη ποδηλατοδρόμων στην Ελλάδα αποτελεί αιτία, ώστε πολλοί Ποδηλάτες Τουρίστες να μην προτιμήσουν την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό. 
Αντιθέτως, η δημιουργία ποδηλατοδρόμων θα προσελκύσει πολλούς Ποδηλάτες Τουρίστες και θα επεκτείνει την τουριστική σαιζόν στην Ελλάδα.