Tuesday 21 August 2018

Μερικές... "vegan" δραστηριότητες τον Αύγουστο στην Εύβοια.

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου στις 8:00 το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 6η συνάντηση (και πρώτο potluck!) των vegans στην Ερέτρια. Αυτήν την φορά η συνάντηση ήταν στο κατάστημα "Nuts and Seeds", όπου η Όλια, ο Πύρος και η Μαρία ετοίμασαν μία ωραία ατμόσφαιρα! Όσοι μπορέσαμε να παρευρεθούμε, περάσαμε πολύ όμορφα !


Επίσης, πολύ ωραία ήταν στις 10 Αυγούστου στο ετήσιο Πανηγύρι του Αγριοβοτάνου στην Βόρεια Εύβοια, όπου υπήρχε και πλήρες vegan γεύμα για τους φυτοφάγους, το οποίο ετοίμασαν το vegan ταχυφαγάδικο "Amanita Grill" (οδός Θεμιστοκλέους 43-45 στα Εξάρχεια) και ο vegan μάγειρας-σεφ Στάθης Αλεξάνδρου.
Ευχαριστούμε πολύ την Κοινότητα Αγριοβοτάνου και όλους όσους δούλεψαν, ώστε να περάσουμε μία πολύ ωραία βραδιά με vegan πανηγύρι!


Και μέσα στην όμορφη φύση της Βόρειας Εύβοιας υπάρχει στον Άγιο η Οικο-Κοινότητα "Free and Real", όπου συναντούνται κυρίως νέοι άνθρωποι από όλον τον κόσμο, οι οποίοι ενδιαφέρονται να βιώσουν έναν εναλλακτικό, οικολογικό, αυτόνομο τρόπο ζωής. Οι χώροι διαμονής και εργασίας της Οικο-Κοινότητας είναι επισκέψιμοι, μετά από τηλεφώνημα στο 2226 031696 (Απόστολος).
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της "Free and Real", κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης: