Friday 14 February 2020

O Joacquin Phoenix συμμετέχει σε διαμαρτυρία της Animal Equality.

O υπέροχος ηθοποιός και άνθρωπος, Joacquin Phoenix δικαίως κέρδισε εφέτος βραβείο Oscar για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία "Joker"! Είναι γνωστός από ταινίες όπως "Ο Μονομάχος", όπου ερμήνευσε τον ρόλο του κακού βασιλιά, στην ταινία "The village" ερμήνευσε τον ρόλο του ευγενικού νεαρού Lucius κ.ά.
Ο Joacquin Phoenix συμμετείχε για άλλη μία φορά σε διαμαρτυρία ενάντια στην σφαγή των ζώων δίνοντας ακόμη μία συνέντευξη, στην οποία τονίζει την άδικη κακομεταχείριση των ζώων από τον άνθρωπο, την συμβολή της κρεατοφαγίας στην κλιματική αλλαγή και την ευθύνη που έχει ο κάθε καταναλωτής με τις διατροφικές του επιλογές.
Πολλά κανάλια αυτές τις ημέρες μίλησαν για τα Oscar και ανέφεραν πολλές φορές τον Joacquin Phoenix και κάποιοι δημοσιογράφοι μίλησαν για την προσωπική του ζωή, όμως ελάχιστοι ανέφεραν, ότι είναι vegan από μικρό παιδί από αγάπη και συμπόνοια για τα ζώα και επειδή δεν θέλει να συμμετέχει στον βασανισμό των ζώων και στην καταστροφή του πλανήτη λόγω διατροφικών επιλογών.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία της Οργάνωσης Animal Equality με στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία στην γέφυρα Towerbridge στο Λονδίνο και δες εκτενές άρθρο, φωτογραφίες και μία συνέντευξη του Joacqin Phoenix στην ιστοσελίδα της Animal Equality