Saturday 19 March 2022

Κυκλοφορεί το περιοδικό Greek Vegan Magazine.

 Κυκλοφορεί και στα πρακτορεία περιοδικού τύπου της Ερέτριας το 10ο τεύχος του περιοδικού Greek Vegan Magazine Μαρτίου - Απριλίου 2022, με πολύ ενδιαφέροντα θέματα, με vegan φυτικές συνταγές και προϊόντα χωρίς βία!


Ιδιαίτερα τώρα, σε μία εποχή που σε πολλά μέρη του κόσμου επικρατεί βία και γίνονται παράλογοι αιματηροί πόλεμοι, είναι πολύ σημαντικό να προωθήσουμε έναν τρόπο ζωής, ο οποίος να σέβεται τον άνθρωπο, την φύση και τα ζώα, που βασανίζονται και πεθαίνουν καθημερινά δίπλα μας, ακόμη και σε καιρούς ειρήνης. Η αδιαφορία για τον βασανισμό και την στέρηση ελευθερίας των άλλων ειδών είναι σαν μία ναρκωτική ουσία, η οποία μας κάνει τελικά να εθιζόμαστε σιγά - σιγά στην αδιαφορία και στην αναισθησία ακόμη και απέναντι στους συνανθρώπους μας. 
Είναι πλέον καιρός εμείς, όλο το ανθρώπινο είδος, να κλείσουμε μία παντοτινή συνθήκη ειρήνης με τους συνανθρώπους μας, με την φύση και με τα ζώα. Πρόκειται για την συνθήκη, η οποία εδώ και χρόνια στην παγκόσμια κοινότητα των Vegans αποκαλείται ως Vegan Peace !