Sunday 26 March 2023

Το μαρτύριο των κυνηγόσκυλων

 Αξίζει να διαβάσεις το άρθρο με τίτλο "Το ολοκαύτωμα των κυνηγόσκυλων" του Πέτρου Κατσάκου στη στήλη Ιστορίες Χωρίς Φωνή στην εφημερίδα ΑΥΓΗ.
Το άρθρο είναι αφιερωμένο στα κυνηγόσκυλα Galgo Espanol στην Ισπανία, τα οποία ζουν μία μαρτυρική ζωή και έναν βασανιστικό θάνατο, παραμελημένα από τους κατόχους τους, από την Πολιτεία και από τον Νόμο!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εδώ και δεκαετίες διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις, μεμονωμένοι φιλόζωοι πολίτες, καθώς και το Κόμμα για τα Ζώα της Ισπανίας PACMA, αγωνίζονται ενάντια στα απάνθρωπα και απαράδεκτα βασανιστικά έθιμα και τις ανθρώπινες συνήθειες και παραδόσεις, που έχουν ως θύμα αθώα και ανυπεράσπιστα ζώα.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με το τυχερό Γκάλγκο και διάβασε το άρθρο του Πέτρου Κατσάκου στην εφημερίδα ΑΥΓΗ:  


Φωτογραφία (2022 Ιούνιος): το κυνηγόσκυλο της φωτογραφίας είναι ένα από τα τυχερά Γκάλγκος της Ισπανίας! Ένα φιλόζωο ζευγάρι από την Γερμανία το βρήκε, όταν έκανε διακοπές στην Ισπανία, το πήρε, το υιοθέτησε και τώρα ζει στην Γερμανία με μία οικογένεια που του προσφέρει την αγάπη που του αξίζει!