ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 12 January 2015

Ο Ο.Η.Ε. προτρέπει σε παγκόσμιο κίνημα διατροφής χωρίς κρέας και χωρίς γαλακτοκομικά προϊόντα...

     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε στην ιστοσελίδα "ζωή και υγεία" ένα περιεκτικότατο άρθρο σχετικά με μία νέα έκθεση, με την οποία ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε.) προτρέπει σε ένα παγκόσμιο κίνημα χωρίς ζωικά προϊόντα, για το καλό του Πλανήτη μας, για το καλό του ανθρώπου και ,φυσικά,... για το καλό των ζώων!....


     Και ενώ παγκοσμίως αυξάνονται τα vegan προϊόντα σε όλα τα σούπερ-μάρκετς, ήδη άρχισαν και διαφημιστικά σποτς στην τηλεόραση. Έτσι, στην Γερμανία η γνωστή εταιρία Rügenwalder, η οποία μέχρι τώρα παρήγαγε μόνον ζωικά προϊόντα, κυκλοφόρησε τα πρώτα τρία φυτοφαγικά (veggie) προϊόντα της με ανάλογο διαφημιστικό σπότ στην τηλεόραση. Εάν θέλεις να δεις το σπότ και άλλες σχετικές πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία: