ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 28 January 2015

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κερδίζουν έδαφος!

     Μπορεί να προχώρησαν επί δεκαετίες με ... ρυθμό "χελώνας", τελικά όλες οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες στράφηκαν στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ χρόνο με τον χρόνο κυκλοφορούν όλο και περισσότερα μοντέλα, στρέφοντας την αυτοκινητοβιομηχανία προς την "πράσινη" παραγωγή και δημιουργώντας θέσεις εργασίας και ειδικές γνώσεις φιλικές προς το περιβάλλον!!
     Τα "πράσινα" (= οικολογικά) αυτοκίνητα θα βοηθήσουν σημαντικά στο να γίνουν και οι πόλεις "πράσινες"!!
     Σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις ενοικιάζονται ηλεκτρικά αυτοκίνητα και φυσικά και ηλεκτρικά ποδήλατα για τους κατοίκους, ή για τους επισκέπτες. Όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο της φωτογραφίας στο Graz της Αυστρίας. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" επάνω της και διάβασε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στην ιστοσελίδα eco-news: