ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 7 July 2015

Ο γύρος του κόσμου με ηλιακό αεροπλάνο.

     Η χρήση της ηλιακής ενέργειας κάνει άλματα σε όλον τον κόσμο και είναι κρίμα η Ελλάδα, η χώρα του ήλιου, να παραμένει πίσω σε τέτοια θέματα. Κάθε ημέρα ακούμε κάθε είδους καταστροφολογία και διχαστικά λόγια για την κοινωνία, ενώ θέματα, όπως οι λύσεις στα προβλήματα της ανεργίας, της οικολογικής καταστροφής κ.λ.π. δεν αναφέρονται. Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε. Λύσεις χρειαζόμαστε! Και είναι κρίμα η νεολαία να μένει ανενημέρωτη σε θέματα, που δείχνουν τον δρόμο για τα επαγγέλματα του μέλλοντος.
     Το ηλιακό αεροπλάνο solar impulse 2, το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου, αυτήν την στιγμή βρίσκεται στην Χαβάη. Εάν θέλεις να παρακολουθήσεις την πορεία του και να ενημερωθείς για άλλη μία πτυχή της χρήσης της ηλιακής ενέργειας, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα solar impulse 2: