ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 25 November 2015

29 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Πορεία ενάντια στην Κλιματική Αλλαγή.

     Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου ξεκινά η 21η Συνιάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα στο Παρίσι. 
     Μία ημέρα πρίν, δηλαδή το Σάββατο 29 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί παγκόσμια συμβολική διαμαρτυρία - πορεία, στην οποία θα συμμετέχουν πόλεις σε διάφορα μέρη της Γης. 
     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη αφίσα με τα εικονίδια διαφόρων Οικολογικών, Ανθρωπιστικών και Φιλοζωικών Οργανώσεων που θα συμμετέχουν στην διαμαρτυρία και επισκέψου την ιστοσελίδα Global Climate March Org.:


     Το παγκόσμιο Οικολογικό Κίνημα ενώνει την ανθρωπότητα. Όλοι οι λαοί του κόσμου πρέπει να συνεργαστούν ειρηνικά για την επιβίωση του υπέροχου Πλανήτη Γη και να σταματήσουν κάθε καταστροφέα! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης Avaaz:


     Φυσικά θα συμμετέχει και η Ελλάδα! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δήλωσε συμμετοχή στην πορεία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα: