ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 21 November 2015

Βοήθησε να σταματήσει το σαδιστικό έθιμο "First Fruit Festival" στην Αφρική!

     Κάθε χρόνο το πρώτο Σάββατο του Δεκεμβρίου πραγματοποιείται στο Kwa Zulu Natal στην Νότια Αφρική ένα απάνθρωπο σαδιστικό έθιμο: σαράντα δεκατετράχρονα αγόρια στην κυριολεξία διαμελίζουν ζωντανό έναν ταύρο με γυμνά χέρια! Του βγάζουν τα μάτια, του κόβουν τα γεννητικά όργανα και τον κομματιάζουν ζωντανό, ως απόδειξη δύναμης.....
     Εάν θέλεις να βοηθήσεις στο να σταματήσει το βάρβαρο αυτό έθιμο, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, στην οποία φαίνεται το δύστυχο ζώο στην μέση με τους βασανιστές του να έχουν πέσει επάνω του και στείλε την έτοιμη επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Jacob Zuma:


     Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες και να βοηθήσεις ακόμη περισσότερο, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα,  και στείλε τα e-mails διαμαρτυρίας προς τους διάφορους υπευθύνους και διοργανωτές του εθίμου στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης PETA.org: