ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 6 November 2015

Στείλε την επιστολή κατά της σφαγής σκυλιών και γατιών στην Κίνα.

     Εδώ και πολλά χρόνια οι Οργανώσεις για τα Δικαιώματα των Ζώων αγωνίζονται κατά της βάρβαρης σφαγής σκυλιών και γατιών στην Κίνα για το κρέας τους ή για την γούνα τους. Πολλά βίντεος αποδεικνύουν σκηνές απίστευτης βίας. Τα ζώα σε πολλές περιπτώσεις γδέρνονται ζωντανά. 
    Η Οργάνωση Αnimal Equaliry δημοσίευσε ένα νέο βίντεο απίστευτης βαρβαρότητας και ετοίμασε άλλη μία επιστολή προς τους υπεύθυνους της σφαγής γατιών και σκυλιών για την γούνα τους, για να καταλήξουν δερμάτινα είδη ρουχισμού, παπούτσια, τσάντες, ακόμη και παιγνίδια... Εάν οι αγοραστές των προϊόντων αυτών γνώριζαν το μαρτύριο, το οποίο ενισχύουν με την αγορά αυτών των δήθεν αθώων προϊόντων, σίγουρα ΔΕΝ θα τα αγόραζαν!
     Εάν θέλεις να βοηθήσεις στον αγώνα ενάντια σε αυτό το έγκλημα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και στείλε την έτοιμη επιστολή προς τους υπευθύνους που ετοίμασε η Animal Equality: