ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Sunday, 7 August 2016

Άλλο ένα σαδιστικό "παιχνίδι" που πρέπει να σταματήσει! Στείλε την επιστολή!

Κάθε χρόνο στο Μεξικό, στην περιοχή Guerrero πραγματοποιείται ένα απαράδεκτο έθιμο, κατά το οποίο κλωτσούν, κτυπούν, κόβουν τα κέρατα και τον λαιμό ενός ταύρου και ... του πίνουν το αίμα ενώ είναι ακόμη ζωντανός και με αγωνία και πόνο παλεύει για την ζωή του. 
Το έθιμο αυτό είναι ένα ακόμη σαδιστικό έγκλημα, το οποίο υποθάλπει σαδιστές που πραγματοποιούν τα εγκλήματά τους με την "μάσκα" του .... "παιχνιδιάρη"...
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" στην εικόνα με τον δύστυχο ταύρο και δες σχετικό άρθρο και βίντεο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "Ρeta". Εάν θέλεις να βοηθήσεις να σταματήσουν αυτοί οι "άνθρωποι-βρυκόλακες", υπόγραψε και στείλε την επιστολή διαμαρτυρίας που ετοίμασε η Οργάνωση "Peta" προς τους υπεύθυνους της περιοχής Guerrero και προς το Γραφείο Τουρισμού της περιοχής: