ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Saturday, 6 August 2016

Ο σεβασμός προς την ζωή γύρω μας θα αναβαθμίσει και την δική μας ποιότητα ζωής!

Σκέψου πόσο καλύτερος θα ήταν ο κόσμος, εάν σεβόμασταν κάθε ζωντανό πλάσμα και λέγαμε "ΟΧΙ" στην βία!.... Εάν εμείς οι άνθρωποι είχαμε φθάσει στο σημείο να βλέπουμε, για παράδειγμα, ένα ψαράκι, όπως αυτό της φωτογραφίας, και απλώς το παρατηρούσαμε, χαιρόμασταν με την ομορφιά του, τα χρώματά του, τον τρόπο που κινείται και... δεν ψάχναμε αυτομάτως μία απόχη, για να το πιάσουμε και να το φάμε!


Και ακριβώς αυτό εφαρμόζεται στην πράξη με τον vegan τρόπο ζωής: Σεβασμός προς τα ζώα, την φύση και τον άνθρωπο. Δηλαδή, σεβασμός προς το σύνολο!
Είναι καιρός εμείς οι άνθρωποι να μάθουμε να παρατηρούμε και να απολαμβάνουμε τα πλάσματα γύρω μας ζωντανά και όχι να τα ονειρευόμαστε όλα .... ψητά!....