ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 30 June 2017

Άλλες 9 αρκούδες γλύτωσαν από το μαρτύριο.....

Σε κάποιες Ασιατικές χώρες εκτρέφονταν αρκούδες σε ασφυκτικά στενά κλουβιά για την χολή τους.... Τα ζώα περνούσαν την ζωή τους για δεκαετίες σε τόσο στενό χώρο που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούσαν ούτε να κινηθούν.
Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις έκαναν αγώνες ενάντια σε αυτήν την βαρβαρότητα. Τελικά η εκτροφή αρκούδων για την χολή τους απαγορεύτηκε. Τώρα οι φιλοζωικές οργανώσεις πέρασαν στο επόμενο στάδιο: Να πάρουν τις αρκούδες από τα εκτροφεία και να τις απελευθερώσουν σε φυσικά πάρκα κέντρων περίθαλψης. 
Η Οργάνωση "Animal Asia" κατάφερε να πάρει άλλες 9 αρκούδες που πέρασαν δεκαετίες μαρτυρικά μέσα σε στενά κλουβιά στο Νότιο Βιετνάμ και τώρα οδηγούνται σε κέντρα περίθαλψης, όπου θα περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους φυσιολογικά και με φροντίδα.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες σχετικό άρθρο, φωτογραφίες και βίντεο από όλην την εκστρατεία διάσωσης στην ιστοσελίδα της Oργάνωσης "Animal Asia":