Sunday 25 June 2017

Διακοπές! Καιρός για κάμπινγκ!

Η διαμονή με τροχόσπιτο ή με σκηνή σε ένα οργανωμένο κάμπινγκ είναι ο φιλικότερος για το περιβάλλον τρόπος διακοπών!
Προσέχουμε:
- Υπάρχουν οργανωμένα κάμπινγκ, όπου μπορείς να ενοικιάσεις σκηνή. Εάν θελήσεις να αγοράσεις μία δική σου, τότε προτίμησε μία που να στήνεται πολύ εύκολα. Για παράδειγμα μία σκηνή "ιγκλού".
- Φροντίζουμε να έχουμε μαλακό στρώμα!! Το Α και το Ω είναι ο άνετος ύπνος! Εάν έχουμε αυτοκίνητο, μπορούμε να πάρουμε μαζί μας άνετα στρώματα αφρού!
- Τραπεζάκι και καρέκλες! 
Επίσης προσέχουμε:
- Όταν πηγαίνουμε σε κάμπινγκ το Καλοκαίρι εννοείται, ότι θα έχουμε κόσμο γύρω μας. Δεν θα έχουμε την ησυχία που έχουμε την Άνοιξη ή το Φθινόπωρο. Αυτό επίσης σημαίνει ότι:
- Δεν κάνουμε φασαρία, δεν μιλάμε δυνατά, σεβόμαστε τους "γείτονες" που σίγουρα πάνε διακοπές για να ηρεμήσουν και όχι για να ακούνε τις ...  ιστορίες της ζωής μας....
- Όταν πηγαίνουμε στην τουαλέτα ή στο μαγειρείο, τα αφήνουμε καθαρά φεύγοντας, για να μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν και οι επόμενοι!!
- Χωρίζουμε τα σκουπίδια μας και Ανακυκλώνουμε!!
- Δεν σκοτώνουμε τα έντομα! Εννοείται, ότι από την στιγμή που θα πάμε στην φύση, θα υπάρχουν και έντομα. 
Αυτά είναι μόνον μερικά από τα σημεία που πρέπει να προσέξουμε, έτσι ώστε να χαρούμε τις διακοπές μας, χωρίς να ενοχλήσουμε κανέναν και τίποτα!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με μία από τις θέσεις του κάμπινγκ "Tartaruga" στην Ζάκυνθο και επισκέψου την ιστοσελίδα της "Πανελλήνιας Ένωσης Κάμπινγκ", όπου μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα κάμπινγκ της Ελλάδος ανά περιοχή: