ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 12 January 2018

95 περιοχές προστέθηκαν στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο της Φύσης NATURA 2000.

Ακόμη 95 περιοχές στην Ελλάδα εντάχθηκαν στo Eυρωπαϊκό Δίκτυο της Φύσης NATURA 2000 !
Η προστασία της φύσης είναι χρέος όλων μας! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρέφει την φύση και να σκοτώνει τα ζώα, διότι ΔΕΝ του ανήκουν! 
Και επί πλέον: όσο πιο μεγάλη είναι η βιοποικιλότητα γύρω μας, τόσο πιο υγιές είναι το οικοσύστημα. Και όσο πιο υγιές είναι το οικοσύστημα, τόσο ανώτερη είναι και η ποιότητα της ζωής του ανθρώπου!
Ένα υγιές οικοσύστημα χαρίζει στον άνθρωπο καθαρό αέρα, καθαρό νερό, φυσικές ευωδιές, ψυχική ηρεμία και ομορφιά, που προσφέρει η ποικιλία φυτών, πουλιών, ζώων κ.λ.π.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με τον υγροβιότοπο στην περιοχή "Βοϊδοκοιλιά" στην Δυτική Πελοπόννησο και δες σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα "GREEN AGENDA":