ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 24 January 2018

ECOS - Earth Friendly Products.

Η ECOS - Earth Friendly Products είναι μία σειρά Οικολογικών προϊόντων καθαρισμού, που κυκλοφορεί και σε Ελληνικά σούπερ-μάρκετ.
Τα προϊόντα εκτός από Οικολογικά, δηλαδή φιλικά προς το περιβάλλον, είναι και Vegan. Δηλαδή 100 % φυτικά και χωρίς να έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Εκτός από το επίσημο σήμα Vegan φέρουν και το επίσημο σήμα Not Tested on Animals (δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα).
Το προϊόν υπάρχει και σε σούπερ-μάρκετ στην Ερέτρια.


Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα της εταιρείας ECOS:


Η ανθρώπινη αντι-οικολογική συμπεριφορά του παρελθόντος έφθασε στο σημείο να καταστρέψει σχεδόν παντού την φύση και να αλλάξει το κλίμα της Γης.
Όποιος ισχυρίζεται, ότι ενδιαφέρεται για τον άνθρωπο, προσέχει να μην βλάπτει το περιβάλλον (νερά, ατμόσφαιρα, γη) όπου ζει ο άνθρωπος!
Εάν δεν προσέχεις την φύση, τότε υποκρίνεσαι, εάν λες, ότι αγαπάς τον άνθρωπο!