ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 15 January 2018

Λάδι αγριελιάς.

Το λάδι αγριελιάς είναι ένα προϊόν που τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο αγαπητό στο εξωτερικό.
Το περίεργο είναι, ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα, ενώ ζούμε στην χώρα της Αγριελιάς, σχεδόν σε όλην την Ελλάδα φύεται από μόνη της, παραμένουμε ανενημέρωτοι από τους αρμόδιους φορείς και από τα Μ.Μ.Ε. για την αξία αυτού του προϊόντος.
Ζούμε σε εποχές οικονομικής κρίσης και καθημερινά κατακλιζόμαστε από αρνητικές, μίζερες ειδήσεις, που δεν μας βοηθούν καθόλου στο να βγούμε από την οικονομική κρίση! Λύσεις χρειαζόμαστε!
Η καλλιέργεια της Αγριελιάς ίσως αποτελέσει λύση για κάποιους Έλληνες. Μάλιστα επιδοτείται από την Ευρώπη 10 Ευρώ το δένδρο! Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και διάβασε ένα εκτενέστερο άρθρο στην ιστοσελίδα "AGRONEWS":