Tuesday 9 July 2019

Παραγωγή νερού από τον αέρα.

Η παραγωγή νερού από τον αέρα είναι μία σημαντική λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας και της ξηρασίας. Όλοι γνωρίζουμε κάποιες συσκευές που "μαζεύουν" το νερό από τον αέρα, όπως είναι τα air condition ή οι αφυγραντήρες. Συνήθως το νερό που παράγεται από αυτές τις συσκευές δυστυχώς πηγαίνει χαμένο.... 
Υπάρχουν όμως εταιρείες που παράγουν συσκευές ειδικές να συλλέγουν το νερό από τον ατμοσφαιρικό αέρα, το οποίο νερό προορίζεται προς πόση ή για πότισμα στην γεωργία, ιδιαίτερα σε περιοχές που υποφέρουν από την ξηρασία και την λειψυδρία. 
Η ξηρασία όμως επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα μέρη της Γης και όλες οι Κυβερνήσεις του κόσμου αντί να ξοδεύουν τεράστια χρηματικά ποσά για όπλα και καταστροφικά οπλικά συστήματα ενισχύοντας την οπλοβιομηχανία, θα έπρεπε εδώ και χρόνια να κατευθύνονται προς την αγορά και την κατασκευή οικολογικών συστημάτων που προστατεύουν τον Πλανήτη, την φύση και τον άνθρωπο, όπως είναι τα συστήματα παραγωγής νερού από τον αέρα, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο παράλληλα τα πράσινα επαγγέλματα προσφέροντας χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.
Τέτοιους Πολιτικούς θέλουμε! Που να ενδιαφέρονται για την ανθρωπότητα και για τον Πλανήτη Γη!
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα παραγωγής νερού από τον αέρα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της εταιρείας water from air στην Νότιο Αφρική: