Thursday 17 October 2019

The Official Animal Rights March 2019, Athens.

Στις 4 Οκτωβρίου 2019 στις 5 μ.μ., μόλις λίγη ώρα μετά την μεγάλη καταιγίδα και την χαλαζόπτωση, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στo κέντρο της Αθήνας η ετήσια πορεία "The Official Animal Rights March"
Παρά το γεγονός, ότι πολλοί vegans που μένουν μακριά από το κέντρο της Αθήνας δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν λόγω της καταιγίδας που προηγήθηκε λίγη ώρα πριν, η πορεία έλαβε χώρα και συμμετείχαν περίπου 800 vegans!
Μπράβο στους διοργανωτές, μπράβο στους συμμετέχοντες, μπράβο σε όλους όσους αγωνίζονται για μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς βία, για μία ανθρώπινη κοινωνία φιλική προς την φύση, προς τα ζώα, προς τον άνθρωπο!
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία με την ενημερωτική αφίσα της πορείας και δες ένα σύντομο βίντεο με λήψεις από drone από την πορεία στην Αθήνα, την 4η Οκτωβρίου 2019, λίγο μετά την καταιγίδα:


Η ετήσια πορεία The Official Animal Rights March πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2016 στο Λονδίνο και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε πολλές πόλεις σε όλον τον κόσμο. 
Εάν θέλεις να δεις ένα σύντομο βίντεο με την εφετινή πορεία (2019) του Λονδίνου, που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο και στην οποία συμμετείχαν 12.000 vegans, κάνε "κλικ" εδώ!