Wednesday 27 April 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Β΄ Προεκλογικό Συνέδριο του Ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα!

 Το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας το δεύτερο προεκλογικό συνέδριο του Ελληνικού Κόμματος για τα Ζώα με μεγάλη επιτυχία! Εάν θέλεις πληροφορίες σχετικά με το κόμμα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα του κόμματος:

Το Ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα με δεύτερο τίτλο Άνθρωπος - Φύση - Ζώα στοχεύει σε μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς βία και με σεβασμό προς τον άνθρωπο, την φύση και τα ζώα, δηλαδή για το σύνολο της ζωής στην Γη. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο, κάνε "κλικ" εδώ, ενώ εάν θέλεις να παρακολουθήσεις όλο το συνέδριο, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και παρακολούθησε το συνέδριο στο youtube:

Το Ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα είναι ένα από τα δεκατέσσερα κόμματα για τα ζώα που υπάρχουν στην Ευρώπη και από τα δεκαεννέα που υπάρχουν παγκοσμίως. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για τα αδελφικά κόμματα, κάνε "κλικ" εδώ.

Eυχαριστούμε πολύ το Κόμμα για τα Ζώα που μας έκανε την τιμή να μας αναθέσει να μιλήσουμε για το σημαντικότατο θέμα της Κλιματικής Αλλαγής και να παρουσιάσουμε τις θέσεις του κόμματος για το ζήτημα αυτό: