Thursday 21 April 2022

Vegan Life Market 2022

 Στις 2 και 3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Vegan Life Market 2022 στην Αθήνα από την ομάδα του Vegan Life Festival με μεγάλη επιτυχία! Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, κάνε "κλικ" επάνω στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα της ομάδας Vegan Life Festival:


Εκτός από τις εταιρείες, τις επιχειρήσεις και τους παραγωγούς vegan προϊόντων και τα νοστιμότατα φαγητά και ποτά που προσφέρονταν, συμμετείχαν και διάφορες οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων, όπως το Ελληνικό παράρτημα της Animal Save Movement, η Liber Animal, το Ελληνικό παράρτημα της Sea Shepherd, η Challenge 22 και άλλες.


Επίσης, συμμετείχε το Ελληνικό "Κόμμα για τα Ζώα - Άνθρωπος, φύση, ζώα" παρουσιάζοντας το πρόγραμμά του για μία ανθρώπινη κοινωνία χωρίς βία, στην οποία θα υπάρχει σεβασμός για τον άνθρωπο, για την φύση και για τα ζώα. 
Εάν θέλεις πληροφορίες για την δράση και το πρόγραμμα του Ελληνικού "Κόμματος για τα Ζώα - Άνθρωπος, φύση, ζώα", κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα του Κόμματος:


Στο ακόλουθο σύντομο βιντεάκι μπορείς να δεις ένα στιγμιότυπο της γιορτής:


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στους διοργανωτές της γιορτής και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ που μας δίνουν την ευκαιρία, έστω και για λίγο να ζούμε σε έναν vegan κόσμο. Ήταν υπέροχα!