Friday 14 October 2022

Vegan Life Festival 2022 - Athens

 Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Vegan Life Festival στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία! Αυτήν την φορά το σύνθημα ήταν "Το κλίμα αλλάζει. Γιατί δεν αλλάζουμε εμείς;", υπενθυμίζοντας στον επισκέπτη, ότι η vegan διατροφή δεν είναι μόνον καλή για την υγεία μας και για τα δύστυχα τα ζώα, αλλά είναι ταυτοχρόνως η πιο φιλική διατροφή για τον πλανήτη! 
Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την γιορτή, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα της οργάνωσης Vegan Life Festival:

Πολλοί παραγωγοί, αλλά και μεγάλες εταιρείες παρουσίασαν τα νέα vegan προϊόντα τους, ενώ οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων παρουσίασαν το έργο τους και τις προσπάθειές τους για έναν καλύτερο κόσμο χωρίς βία!

Εμείς συμμετείχαμε στην γιορτή με το Κόμμα για τα Ζώα - Άνθρωπος, Φύση, Ζώα. Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το Ελληνικό Κόμμα για τα Ζώα - Άνθρωπος, Φύση, Ζώα, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη φωτογραφία και επισκέψου την ιστοσελίδα του κόμματος: 

Ήταν και πάλι υπέροχα! Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές, αλλά και σε όλους όσους συμμετείχαν με τα προϊόντα τους! Ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές που μας προσφέρατε!