Friday 23 October 2015

Χρήση τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών στον πόλεμο κατά των λαθροκυνηγών.

     Παρά τον τεράστιο πολυετή αγώνα Φιλοζωικών και Οικολογικών Οργανώσεων, παρά τις προσπάθειες αφρικανικών Κυβερνήσεων και Δασοφυλάκων που διακινδυνεύουν την ίδια τους την ζωή στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας, οι λαθροκυνηγοί στην Αφρική σκότωσαν τα τρία τελευταία χρόνια περίπου 100.000 ελέφαντες για τους χαυλιόδοντές τους και τον τελευταίο χρόνο επάνω από 1.200 ρινόκερους για το κέρας τους. 
     Τώρα, η Οργάνωση για την Προστασία της Άγριας Ζωής "Air Shepherd" βάζει σε εφαρμογή την χρήση των Τηλεκατευθυνόμενων Αεροσκαφών (Drones), για να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες λαθροκυνηγούς. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Air Shepherd":


     Το κέντρο παρακολούθησης βρίσκεται στην Αμερική και ενημερώνει την Ομάδα Δασοφυλάκων για την θέση που βρίσκονται τα ζώα, αλλά και που βρίσκονται οι λαθροκυνηγοί, έτσι ώστε οι Δασοφύλακες να προλάβουν να προστατεύσουν τα ζώα πριν προλάβουν οι δολοφόνοι άγριας ζωής να τα βρουν και να τα σκοτώσουν... Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί η Οργάνωση, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Take Part":