ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Friday, 23 October 2015

Χρήση τηλεκατευθυνόμενων αεροσκαφών στον πόλεμο κατά των λαθροκυνηγών.

     Παρά τον τεράστιο πολυετή αγώνα Φιλοζωικών και Οικολογικών Οργανώσεων, παρά τις προσπάθειες αφρικανικών Κυβερνήσεων και Δασοφυλάκων που διακινδυνεύουν την ίδια τους την ζωή στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας, οι λαθροκυνηγοί στην Αφρική σκότωσαν τα τρία τελευταία χρόνια περίπου 100.000 ελέφαντες για τους χαυλιόδοντές τους και τον τελευταίο χρόνο επάνω από 1.200 ρινόκερους για το κέρας τους. 
     Τώρα, η Οργάνωση για την Προστασία της Άγριας Ζωής "Air Shepherd" βάζει σε εφαρμογή την χρήση των Τηλεκατευθυνόμενων Αεροσκαφών (Drones), για να αντιμετωπίσει τους εγκληματίες λαθροκυνηγούς. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Air Shepherd":


     Το κέντρο παρακολούθησης βρίσκεται στην Αμερική και ενημερώνει την Ομάδα Δασοφυλάκων για την θέση που βρίσκονται τα ζώα, αλλά και που βρίσκονται οι λαθροκυνηγοί, έτσι ώστε οι Δασοφύλακες να προλάβουν να προστατεύσουν τα ζώα πριν προλάβουν οι δολοφόνοι άγριας ζωής να τα βρουν και να τα σκοτώσουν... Εάν θέλεις περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί η Οργάνωση, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε ένα σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης "Take Part":