ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 7 October 2015

Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών 2015.

     Στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2015 γιορτάσθηκε σε 37 χώρες της Ευρώπης και της Κεντρικής Ασίας η Ευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών (Eurobirdwatch 15) με μεγάλη επιτυχία! 
     Την γιορτή διοργανώνει κάθε χρόνο η Διεθνής Οργάνωση ΒirdLife International, της οποίας μέλος είναι και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, η οποία διοργανώνει σε συνεργασία με άλλους φορείς, οργανώσεις, συλλόγους κ.λ.π. την γιορτή σε διάφορα μέρη σε όλην την Ελλάδα!
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα με την Λίμνη Βόλβη έξω από την Θεσσαλονίκη και δες στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας σε ποιά μέρη της Ελλάδος και από ποιούς φορείς πραγμαγματοποιήθηκε η γιορτή εφέτος:


     Επίσης, εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της Διεθνούς Οργάνωσης Birdlife International:     
     Και, εάν θέλεις να μάθεις, τί ακριβώς είναι η γιορτή αυτή, ποιοί φορείς συμμετέχουν από όλες τις χώρες, κ.λ.π., κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα Eurobirdwatch 15: