Thursday 8 October 2015

4 Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

     Με αφορμή την 4η Οκτωβρίου - Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων - (World Animal Day) πραγματοποιήθηκαν σε όλον τον κόσμο πολλές συμβολικές διαμαρτυρίες για τα Δικαιώματα των Ζώων!
     Στην Αυστραλία για παράδειγμα επάνω από 900 ακτιβιστές έκλεισαν την γέφυρα Stirling στο Fremantle διαμαρτυρόμενοι ένάντια στις μαρτυρικές εξαγωγές ζωντανών ζώων προς άλλες Ηπείρους. Πρόκειται για μία ετήσια διαμαρτυρία, την οποία διοργανώνει η  Stop Live Exports . org. και στην οποία συμμετέχουν άνθρωποι από όλους τους χώρους, από vegans, μέχρι και κτηνοτρόφους, οι οποίοι είναι αντίθετοι με τις βάρβαρες εξαγωγές των ζώων. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα από την διαμαρτυρία και ενημερώσου για την γενικότερη δραστηριότητα της Οργάνωσης Stop Live Exports:


     Στην διαμαρτυρία συμμετείχε και η πολύ δυναμική Οργάνωση για τα Δικαιώματα των Ζώων "Animals Australia org.", η οποία εδώ και χρόνια μάχεται ενάντια στις εξαγωγές ζωντανών ζώων, αλλά και ενάντια σε κάθε εγκληματική πράξη ενάντια στα ζώα. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και ενημερώσου για την εκστρατεία Ban Live Export, αλλά και τις διάφορες άλλες εκστρατείες της Animals Australia: 


     Κατά τις μεταφορές των ζώων προς τα σφαγεία δεν είναι λίγα και τα ατυχήματα, όπως για παράδειγμα συνέβη πρόσφατα, όταν ένα πλοίο με 5.000 βοοειδή ξεκινώντας από την Βραζιλία για την Βενεζουέλα βούλιαξε, με αποτέλεσμα να πνιγούν χιλιάδες ζώα. Εάν θέλεις να δεις σχετικό βίντεο, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα:


     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και στείλε τις έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο για βάρβαρη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα, μέσα από την ιστοσελίδα της Παγκόσμιας Οργάνωσης για τα Δικαιώματα των Ζώων "PETA.org" (People for the Ethical Treatment of Animals):


     Επίσης μπορείς κάνοντας "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα να στέλνεις τις έτοιμες επιστολές διαμαρτυρίας προς κάθε υπεύθυνο, τις οποίες ετοιμάζει η Οργάνωση Animals Petitions org. και να ενημερώνεσαι για τις επιτυχίες από την αποστολή των επιστολών: