ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Monday, 19 October 2015

Τεστ: Ποιός είσαι;.....

     Η Φιλοζωική Οργάνωση ´Compassion in World Farming´ στα πλαίσια της εκστρατείας της ενάντια στα κλουβιά-φυλακές ζώων ετοίμασε ένα σύντομο βίντεο-αυτοτέστ με θέμα: Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέφτι και δες ποιός είσαι. Κανείς δεν σε βλέπει, παρά μόνον ο εαυτός σου. Είσαι ένας από αυτούς που αναγνωρίζουν το πρόβλημα και αντιδρούν, ή είσαι ένας από εκείνους που γνωρίζουν το πρόβλημα, αλλά δεν αντιδρούν και γίνονται έτσι συνένοχοι στο μαρτύριο των ζώων;
     Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και δες το σύντομο βίντεο-αυτοτέστ στην ιστοσελίδα της Οργάνωσης ´Compassion in World Farming´, στην οποία μπορείς επίσης να υπογράψεις την έτοιμη επιστολή προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και προς τους Ευρωπαίους Υπουργούς Γεωργίας κατά των μαρτυρικών εκτροφείων κουνελιών :