ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Wednesday, 16 November 2016

Το μεγαλύτερο προστατευόμενο θαλάσσιο πάρκο της Γης είναι γεγονός!

΄Ηταν μία επιθυμία των οικολογικών οργανώσεων εδώ και πολλές δεκαετίες. Τα τελευταία πέντε χρόνια γίνονταν διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και 24 άλλων Εθνών, ώστε να υπογραφεί επιτέλους μία συμφωνία, η οποία και υπεγράφη μέσα στον Οκτώβριο. Τελευταίες συμφώνησαν η Κίνα και η Ρωσία. 
Έτσι, περίπου 1,55 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα στην θαλάσσια περιοχή Ρος στην Ανταρκτική χαρακτηρίσθηκαν προστατευόμενη περιοχή. Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία που θα σταματήσει την εξολόθρευση των ζώων της θάλασσας και θα τους προσφέρει τροφή, αφού η περιοχή είναι πλούσια σε πλαγκτόν. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Φιλοζωικής Οργάνωσης "Animal Spirit":