ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Thursday, 24 November 2016

Επιτυχία! Άλλο ένα βάρβαρο έθιμο καταργήθηκε!

Σύμφωνα με την Φιλοζωική Οργάνωση "Animal Asia", οι υπεύθυνοι στην επαρχία Lam Dong στο Βιετνάμ δήλωσαν, ότι καταργείται το σαδιστικό έθιμο "buffalo stabing" κατά το οποίο ένας βούβαλος καρφωνόταν με κοντάρια και βασανιζόταν μέχρι θανάτου!  
Επόμενος στόχος της "Animal Asia" είναι η κατάργηση του βάρβαρου εθίμου της σφαγής ενός γουρουνιού και πάλι στο Βιετνάμ. Πρόκειται επίσης για ένα έθιμο κατά του οποίου αγωνίζονται εδώ και χρόνια Φιλοζωικές Οργανώσεις και έχουν σταλεί χιλιάδες υπογραφές και επιστολές προς κάθε υπεύθυνο από ζωόφιλους από όλον τον κόσμο. Συγκεκριμένα, με μία ...χατζάρα, προσπαθούν να κόψουν στην μέση το δύστυχο γουρούνι. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα, δες περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της "Animal Asia" και στείλε και εσύ την υπογραφή σου: