ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΑΣ και Η ΦΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΜΑΣ!!!

Εάν θέλουμε να σταματήσει όλο αυτό το άδικο μαρτύριο, τότε η λύση είναι μία : ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ να αγοράσουμε και να καταναλώσουμε οποιοδήποτε ζωικό προϊόν !!! Ούτε τρόφιμα ζωικά, ούτε δέρμα, ούτε γούνα, ούτε μπιμπελό και προσέχουμε πάντα τα προϊόντα που αγοράζουμε, να είναι οικολογικά και να μην έχουν δοκιμαστεί σε ζώα !!! Δεν θέλουμε να είμαστε ο άνθρωπος.... "Φάτα-ούλας" !!!

Tuesday, 15 November 2016

Όλο και μεγαλύτερος αριθμός vegan προϊόντων στην Ευρώπη!

Σε ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Αυστρία, η Αγγλία, η Ισπανία κ.λ.π. ένας φυτοφάγος vegan έχει αμέτρητες επιλογές. Η γενική τάση που επικρατεί, είναι το προϊόν να είναι vegan, αλλά και βιολογικής (οικολογικής, φιλικής προς το περιβάλλον) καλλιέργειας!
Η Joya είναι μία εταιρεία που παράγει φυτικά "γαλακτοκομικά" προϊόντα. Κάποια από αυτά κυκλοφορούν εδώ και χρόνια και σε ελληνικά σούπερ-μάρκετ. 
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην εικόνα, και δες στην ιστοσελίδα της Joya δύο προϊόντα: vegan Greek Joghurt!!:


Σε κάποια σούπερ-μάρκετ οι δυνατότητα επιλογής είναι τόσο μεγάλη, που πραγματικά δεν ξέρεις τί να πρωτοδοκιμάσεις! Στην ακόλουθη εικόνα φαίνεται μία πτέρυγα ψυγείου αλυσίδας σούπερ μάρκετ: σχεδόν όλα τα προϊόντα σε αυτά τα ράφια είναι vegan!:


Το ρόφημα σόγιας και μάλιστα βιολογικής καλλιέργειας, διατίθεται σε πολλά σούπερ μάρκετ εδώ και χρόνια σε τιμή κάτω του ενός ευρώ!


Η αλυσίδα VEGANZ, με αποκλειστικά vegan προϊόντα, ιδρύθηκε το 2011 στο Βερολίνο στην Γερμανία. Σήμερα, διοχετεύει μία πλούσια και νόστιμη γκάμα προϊόντων της σε 1600 σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας SPAR-, EUROSPAR και INTERSPAR σε όλην την Αυστρία.
Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και επισκέψου την ιστοσελίδα της VEGANZ:


Και αλυσίδες, που ως τώρα προσέφεραν μόνον ζωικά προϊόντα, όπως κρέας, ψάρι, ή γαλακτοκομικά, προσφέρουν πλέον και την vegan επιλογή. Για παράδειγμα η αλυσίδα NORDSEE, η οποία προσέφερε μέχρι πρότινος μόνον ψαρικά, από τις αρχές του χρόνου προσφέρει και μία νόστιμη vegan επιλογή: σάντουιτς με μανιτάρι πόρτομπέλλο και σάλτσα. Εάν θέλεις, κάνε "κλικ" στην ακόλουθη εικόνα και διάβασε σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα της φιλοζωικής οργάνωσης "Albert Schweizer Stiftung":


Αλλά και κλασικές εταιρείες παραγωγής προϊόντων, όπως είναι για παράδειγμα οι γνωστές γκοφρέτες "Manner", σήμερα πρόσθεσαν το σήμα Vegan σε προϊόντα τους που είναι 100 % φυτικά.
Εάν θέλεις, επισκέψου την ιστοσελίδα της εταιρείας "Manner", η οποία σήμερα χαίρεται που διαθέτει και vegan προϊόντα επάνω από 100 χρόνια:


Αυτά είναι μόνον κάποια παραδείγματα που αποδεικνύουν, ότι ο vegan τρόπος ζωής είναι πλέον πολύ εύκολη υπόθεση! Πάνε οι εποχές που άκουγες διαρκώς εκείνο το βαρετό: "Είσαι φυτοφάγος;; Και τί τρώς;;". Σήμερα είναι πανεύκολο να είσαι φυτοφάγος!